Servicii Intocmire Devize Constructii

Home Servicii Intocmire Devize Constructii

  • Pentru institutia achizitoare, intocmim documentatii pentru licitatii publice, caiete de sarcini pentru cereri de oferta lucrari de constructii si instalatii (termice, sanitare, electrice, ventilatii, gaze).
  • Intocmim documentatie pentru licitatie publica pentru lucrari de constructii si instalatii in constructii (oferta tehnica si oferta financiara)
  • Intocmim devize oferta pentru lucrari de constructii dupa antemasuratori din proiecte existente, deviz pe obiecte cu toate extrasele de deviz: liste material, manopera, utilaj, transport.
  • Urmarim lucrari de constructii si instalatii din punct de vedere tehnic prin intocmire de situatii de lucrari, prin intocmire de NCS-uri si NR-uri aparute pe parcursul executiei.
  • Intocmim evaluari, pentru lucrari de constructii si instalatii,  utile la elaborarea de studii de fezabilitate sau estimari de costuri pentru cunoasterea unei valori orientative de realizare a unei constructii.
  • Intocmim devize pentru obtinerea de credite in vederea unor     constructii noi, extinderi sau reparatii.

 

 

Cuvinte cheie: deviz, deviz oferta, intocmire deviz, devize rapid, intocmire rapida deviz, oferta licitatie, deviz general, formulare devize, situatii lucrari, situatii de plata, estimare cost constructie, deviz constructie, liste cantitati, extrase materiale, extrase manopera, licitatii publice, oferta licitatie publica, caiete de sarcini, deviz instalatii, deviz reparatii constructii, deviz lucrari drumuri si poduri, deviz pentru credite banci, seap, sicap, oferta tehnica, oferta financiara, deviz general, pret deviz, preturi intocmire devize, cum se face un deviz.